Πολιτική επιστροφών / Ακύρωσης

ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ!

Ποια είναι η διαδικασία αλλαγών ή επιστροφής χρημάτων?

ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΟΥΣ:

Για αλλαγή με κάποιο άλλο είδος ή αντικατάσταση προϊόντος (π.χ. λόγω ελαττώματος), μας επιστρέφετε το προϊόν μέσω ΕΛΤΑ Courier, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Για την πρώτη αλλαγή, τα έξοδα αποστολής τα καλύπτουμε εμείς!

*Επιστροφές από άλλους μεταφορείς δεν θα γίνονται δεκτές, εκτός αν ο πελάτης έχει καλύψει τα έξοδα αποστολής.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ: Τα δέματα βρίσκονται υπ ‘ευθύνη σας μέχρι να φτάσουν πίσω σε εμάς, συνεπώς θα θέλαμε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα προϊόντα που παραλαμβάνετε. Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς περιποιημένες & κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου… ζητάμε από εσάς να μη “κακομεταχειρίζεστε” τα προϊόντα εάν δεν επιθυμείτε να τα κρατήσετε)

Το Kidplay διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτές αλλαγές & επιστροφές χρημάτων, εάν το είδος που επιστρέφεται:

  • Δε βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ή επιστραφεί ελαττωματικό ή κατεστραμμένο)
  • Δεν συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη λιανικής πώλησης στο πακέτο

Σε ανάλογη περίπτωση, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση των εξόδων αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του! Η χρέωση για την επιστροφή είναι 4€ και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Η αποστολή πραγματοποιείται με δική μας χρέωση και κατόπιν, το ποσό των 4€ αφαιρείται από το ποσό που θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας.

Η κατάθεση στο λογαριασμό σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων. Οι επιστροφές γίνονται μέσω της ALPHA BANK. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας (ALPHA BANK) τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση της τάξεως των 2 – 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημά μας.

Η διεύθυνση αποστολής είναι: Πάροδος Ι. Ιωάννου 3, Ξυλόκαστρο – Τ. Κ. 20400