[…]" /> […]"> […]">

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  • Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων.
  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

  • Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

  • Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal
  • Η κατάθεση / έμβασμα και πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό:

Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 652002002007052
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR0601406520652002002007052
Δικαιούχος: Eva Namor

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στη τράπεζα Alpha Bank.