Τρόποι Πληρωμής

Στο Kidplay ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιλέξει:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

 • Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

 • Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal
 • Η κατάθεση / έμβασμα και πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό:

Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 652002002007052
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR0601406520652002002007052
Δικαιούχος: Eva Namor

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στη τράπεζα Alpha Bank.

 • Αντικαταβολή

  Ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει με αντικαταβολή εφόσον θέλει και να εξοφλήσει την παραγγελία κατά την παράδοσή της.

  Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ο Πελάτης θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε έναν από τους λογαριασμούς του Kidplay  και στη συνέχεια να στείλει με email στο kidplaygr@gmail.com το καταθετήριο της παραγγελίας, αναφέροντας το όνομα του καταθέτη, την τράπεζα που επέλεξε, καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης.